19.11.08

COMIAT I BENVINGUDA

Des de el nostre blog, volem donar les GRÀCIES a l'antiga APA de l'escola, per tots els anys de dedicació i esforços vers el col·legi.

Volem també, donar la benvinguda a la nova APA amb els millors dels nostres desitjos i amb la il·lusió de compartir i viure plegats mil i un projectes i experiències que ens ajudin a tots a crèixer i a millorar.


BENVINGUTS A LA FAMILIA!!!!!

Per cert...., l'APA ja forma part del nostre blog, només us cal mirar a la dreta i veureu "Blog de l'AMPA del CEIP Riu Clar" o bé clicar aquí

UN AMIC




El Manel, era el nostre conserge des de feia vint anys, i diem era, perquè ara fa uns dies que ens va deixar :-(

Tots i totes el trobarem a faltar i molt. L'escola queda plena del seu bon fer, de les seves rialles, de les seves bromes... Quan el necessitaves sempre el trobaves, sempre ens oferia el seu ajut, sempre tenia el si per resposta....
En Manel, estava tan implicat amb l'escola que era i ÉS part d'ella.
L'escola ha perdut un bocinet molt important i tots nosaltres, tots els que l'hem conegut i hem treballat amb ell a UN AMIC.

Tots els que formem part de la familia de l'escola de Riu Clar li desitgem molta sort en la seva nova feina i des del nostre blog, li volem fer arribar la nostra estimació i agraïment.

MANEL, GRÀCIES PER AQUESTOS VINT ANYS!!! MOLTA SORT!!!! ET TROBAREM A FALTAR !!!!

I ja saps....

MAI ÉS LLARG EL CAMÍ QUE PORTA A CASA D'UN AMIC.

2.11.08

CASTANYADA REMULLADA



El divendres 31 d'octubre vam celebrar la festa de la castanyada.

Pel matí tots els nens i nenes de l'escola vam fer de cuiners fent uns deliciosos panellets.
Ni al cuiner més experimentat li van quedar tan bons com a nosaltres!!!!

Per la tarda, el profe Joan d’educació física, ens havia preparat tot un seguit de jocs per a fer tots plegats al pati i acabar menjant les típiques castanyes torrades, però la pluja no ens va permetre de fer-ho.
Tot i així, el Manel, juntament amb els pares de l’AMPA ens van torrar les castanyes sota els porxos del pati de l’escola i els grans de 6è ens les van repartir per totes les classes menys a les dels més petitons, que els hi van portar una senyora molt velleta i simpàtica, la Castanyera.



Ja ho veieu..., vam tenir una festa de la castanyada remullada ;-) però també divertida.