29.11.09

CONCERT de Santa Cecilia a l'escola

El profe de música, Joan Valero, ha fet arribar al Blog de l'escola la següent notícia...

Per tal de celebrar la festivitat de Sta. Cecilia, patrona de la música, el proper dilluns, 30 de novembre, a l'escola de Riu Clar celebrarem un petit concert amb l'ànim de mostrar als nens/es de totes les edats instruments que a bon segur no hauran vist ni escoltat mai abans. De ben segur que serà una GRAN experiència.

Els mestres de música del Gual Villalbí i de Riu Clar esperen que us agradi molt i que aprengueu moltes coses a través de la música.

Obriu bé les orelles que comença l'espectacle!

Us hi esperem a tots!

(Properament....Reportatge sobre el concert al BLOG!!!!)

22.11.09

Taller sobre la DIETA MEDITERRANEA


El passat divendres els nens i nenes de cicle mitjà i de cicle superior de l'escola van fer uns taller de cuina que tractava sobre dieta mediterrània.

Ens van parlar sobre l'alimentació, el que ens calia menjar per tal de dur una dieta sana i equilibrada i créixer així sa i forts.

Després ens van facilitar una fotografia i els ingredients per tal de que poguéssim elaborar una recepta: la "Amanida bosc mediterrani". En acabar-la vam poder menjar-nos-la, i..., en la vam cruspir tota, vam deixar un plat net com una patena.

Per acabar, ens van lliurar un diploma que ens acreditava com a coneixedors de la dieta mediterrània i un llibre de receptes, on hi ha forces plats per fer conjuntament amb els pares. així que ja ho sabeu, pares... Som-hi!!! a fer de cuiners amb els vostres fills/es!!!

Si cliqueu aqui, podreu veure als nens i nenes de cicle mitjà fent el taller



Aquí la nostra amanadida!!!!! MmmmmMmmm que bona!!!!

2.11.09

VESTIM L'ESCOLA DE TARDOR

La tardor també ha arribat a la nostra escola...

Aquestos dies cada nivell a decorat els seus passadissos amb motius de la tardor i els resultats han estat visualment molt bonics.... L'escola de Riu Clar està plena de petits grans artistes!!!! Si, si i "requetesi". Què no us ho creieu? Doncs jutgeu vosaltres mateixos....








Però no ens hem conformat només amb això. Uns dies abans de Tots Sants, els nens i nenes d’educació infantil, de cicle inicial i de cicle mitjà hem fet de cuiners tot fent uns panellets deliciosos MmMMmMmmmmm... ia la tarda del divendres, tots plegats, vam menjar castanyes, que havien torrat els nens de cicle superior amb el director, el Jaume i van passar-ho pipa fent diferents jocs a pel pati que havia preparat el profe de gimnàstica Joan.