20.12.09

Els Reis Mags ens visiten


El passat divendres al matí els Reis Mags van venir des de les llunyanes terres de l'Orient per visitar la nostra escola.
Van passar per totes les classe i tots els nens i nenes van poder donar-los-hi les seves cartes plenes de desitjos i il·lusions.
Els Reis, ens van omplir de caramels per endolcir així la seva esperada visita del dia 5 de gener...

GRÀCIES REIS MAGS!!!! US ESTIMEM MOLTÍSSIM!!!!!
Fots de la visita AQUÍ

12.12.09

NADAL 2009

8.12.09

EL CONCERT!!!!


Tal i com ja us havíem explicat una miqueta, el dia de Santa Cecília, el profe de música de la nostra escola, el Joan.A. Valero, juntament amb la profe de música de l'escola del Gual Villalbí, la Jordina, es van preparar un concert per a tots nosaltres.

El dia de Sta. Cecília, vam anar baixant per cicles al saló d'actes. Un cop arribàvem allí ja ens rebien amb música. Durant el concert, no tan sols ens van interpretar cançons, sinó que també ens van ensenyar instruments que eren nous per a nosaltres. va estar mooooooooooolt divetit i fins i tot els vam ajudar tot picant de mans. Voleu veure-ho??? Doncs cliqueu al play d’aquest vídeo ;-)

Abans però, agrair a la professora de música de l'escola Gual Villalbí Jordina, el haver vingut i ajudat al Joan. GRÀCIES!!!! i... a reveure!!! (Al menys, així ho esperem ;-)