23.2.11

CARNAVAL JA ÉS AQUÍ!!!!!

Quasi bé ja ha arribat el CARNAVAL i l’escola ja s’ha vestit per a l’ocasió.
Si us hi fixeu bé, veureu que el rellotge de la paret, sense dir-nos res, ja s’ha disfressat, a l'entrada, ens vam trobar amb un lletrero de lletres una mica esbojarrades, a les escales, se’ns han colat unes lletres plenes de carotes i fins hi tot ha aparegut, de sobte, un lloc que sembla preparat per a rebre les ordres de Sa Majestat en Carnestoltes.





Els nens de l’escola no volem quedar-nos enrere i per això, ja hem decidit i penjat les disfresses que portarem aquest any...
El tema del que ens disfressem tot@s és el de: llocs i monuments de TARRAGONA, la nostra ciutat.
Com podreu veure els més petitons, els de P3, es vesteixen d’AVI VIRGILI, els de P4-A de FONT DEL CENTENARI, els de P4-B de TORRE DELS VENTS, els de P5-A de BALCÓ DEL MEDITERRANI, els de P5-B de MONUMENT ALS CASTELLERS, els de 1r- A del DRAC DE ST. ROC, els de 1r-B de MULASSA, els de 2n de LLEÓ, els de 3r i 4t de MAR MEDITERRANIA i els més grans, els de 5è i 6è, de PONT DEL DIABLE.
Només ens cal, doncs, esperar l’arribada de les ordres, que caldrà complir sense obrir boca i la rua de lluïment de tots els nens i nenes de l’escola Riu Clar ;-)





Per veure les disfressen en detall cliqueu AQUÍ

7.2.11

Un petit tast

Benvolguts pares i mares, ja fa uns quants dies, que els alumnes i mestres, hem estrenat dues de les noves aules pels més petitons. Per tal de que vosaltres també en pogueu gaudir, aquest dimecres 9 de febrer, a les 15h, l’escola us convida a visitar les dos noves aules d’educació infantil.

Les mestres us mostraran, el que de moment, hi ha fet ;-) De ben segur que quedareu bocabadats i..., cal recordar, que això només serà un petit tast de totes les novetats que ben aviat l’escola us podrà mostrar.

L'entrada serà per on actualment entren els alumnes d'educació infantil.

ja ho sabeu...

DIMECRES 9, a les 15h, PETIT TAST, pels pares i mares d'educació infantil, DE LES dues NOVES AULES!!!!