27.6.12

Sorpresa al director de l'escola

Continuem amb el festival i la sorpresa al nostre director. Properament el vídeo del festival la pe·lícula.

26.6.12

Gràcies Jaume!!!


Pas per pas...

El dijous 21 de juny per la tarda, a l’escola Riu Clar, va tenir lloc el festival de fi de curs i la graduació dels alumnes de P5 i 6è, però també es va celebrar un altre acte que va ser una sorpresa per a la gran majoria d’assistents i en especial pel nostre director, en Jaume Musté.

Al inici del festival de fi de curs, el president de l’APA, Rafael Lozano, va agrair en nom de tots els pares, alumnes, companys... la tasca realitzada pel Jaume. Són molts anys els que porta treballant sense parar per l’escola i representant-la orgullosament arreu.

Jaume, és per a tota la comunitat educativa, una persona molt respectada i estimada amb la que han compartit i han recorregut gran part del camí que ha fet fins ara l’escola.

Com a mostra de l’agraïment se li va posar el seu nom al nou saló d’actes de l’escola: “SALÓ D’ACTES JAUME MUSTÉ” De moment us deixem un recull fotogràfic d’aquest acte... Aviat més!!!!

GRÀCIES PER LA TEVA DEDICACIÓ JAUME!!!!!


20.6.12

S,acosta el final ;-(

Demà dijous, a la tarda, al nou saló d,actes, tots plegats, alumnes, mestres, pares, familia, APA, amics..., acomiadarem el curs 2011- 12 amb un FESTIVAL DE FI DE CURS en el que participarem tots els nens i nenes de l,escola.

 Al festival, des dels més "minis", de P3, fins als més "grandots", de 6è, ballarem cançons molt famoses de diferents bandes sonores al ritme de pel.lícules Disney sota la direcció de la senyoreta Carme Moliner. De segur que quedareu bocabadats!!!

També acomiadarem als de 6è i donarem la benvinguda a primària als que acaben P5 i naturalment, no faltarà, l,entrega, molt especial, d,orles.

Divendres, els pares, rebreu els informes i el darrer número de la nostra revista escolar: "Bocinets de Riu Clar" que aquesta vegada explica els projectes que han treballat els diferents nivells de l,escola...

I ja sabeu... Si voleu estar "al tanto" sobre TOT el que us acabem d, explicar,només us cal entrar aquí, al nostre blog:  Retalls!! ;-)

12.6.12

Vídeos final del FESTIVAL DE FLAUTA DOLÇA

Tal i com ja us vam avançar aquí us deixem l'enllaç per tal de que pogueu escoltar als músics de l'escola Riu Clar.

Les peces que van interpretar amb la flauta dolça sota la direcció de la senyoreta Carme Moliner, són:

3r  "Doña Cotifina" vídeo AQUÍ
4t  "La nana"          vídeo AQUÍ
5è  "Passeig"          vídeo AQUÍ
6è  "Ragtime"         vídeo AQUÍ

Per finalitzar van tocar tots plegats, 3r, 4t, 5è i 6è, la peça: "Havanera" vídeo AQUÍ