21.9.13

Sta.Tecla arriba a l'escola

El passat dimecres 18 de setembre l'escola va rebre una visita molt importnt. Quasi bé sense avisar van aparèixer "El Xiquet i la Xiqueta", dos dels nanos o capgrossos nous del seguici de la nostra ciutat, Tarragona.

El Xiquet i la Xiqueta se'n van anar directament cap al saló d'actes i allí vam  fer cap tots nosaltres per tal d'agrair la visita, saludar-los i demanar-los-hi que ens expliquessin una miqueta la seva història.

El Xiquet i la Xiqueta van ser fets per un joier de la nostra ciutat, en  Joan Blàzquez al 1990. Va ser un encàrrec de la Colla Jove de Tarragona per celebrar els seus vint anys, un cop acabats, la colla, va decidir regalar-los a la ciutat,  per tal de que tots els tarragonins i tarragonines en poguéssim gaudir!
 Per cert... També ens van explicar que els models d'aquests nanos van ser els fills d'en Blàzquez que eren d'aquesta colla castellera.

A més a més d'explicar-nos tot això i algunes coses més, que si voleu saber només us cal clicar damunt de l'enllaç que hi ha a la segona línia on posa: "Nanos o capgrossos nous", també vam ballar la cançó de les festes, l'Amparito Roca!

Ens ho vam passar molt bé! En va agradar molt i vam "disfrutar" de la visita! GRÀCIES XIQUETS!!!

VISCA SANTA TECLA!
VISCA L'ESCOLA RIU CLAR!
VISCA EL XIQUET I VISCA LA XIQUETA!

Pengem aquí unes quantes fotos. Si en voleu veure més cliqueu AQUÍ