16.3.14

LA BIBLIOTECA DE L'ESCOLA INAUGURA UN CICLE DE XERRADES

La Biblioteca de l'escola ha "engegat" una nova activitat, una sèrie de xerrades / conferències, destinades als alumnes i amb les que vol donar a conèixer diferents treballs i/o oficis. 
Les xerrades les portaran a terme diferents convidats que, naturalment, treballen d'allò del que ens parlaran i aniran adreçades a diferents cicles.

El dimarts i dimecres de la setmana passada,  en Juanjo Soria , dell Parc de Bombers de Tarragoa, va inaugurar l'activitat fent una xerrada sobre l'ofici de  bomber i la importància i necessitat de la seva tasca. La xerrada es va adreçar als alumnes de cicle mitjà i de cicle superior.

En Juanjo ens ho va explicar tot molt, molt però que motl bé, tant que no voliem acabar i va acompanyar la xerrada amb vídeos i amb l'equip complert amb el que es vesteixen els bombers. 
Ens va agradar tant que, de ben segur, algun dels grups, anira a fer una visita al parc de bombers i que algun futur bomber en sortirà.


Els/les mestres i nens i nenes de l'escola Riu Clar volem aprofitar aquest post per agrair a Juanjo i al Parc de Bombers de Tarragona, la seva xerrada i la seva col·laboració amb la biblioteca de la nostra escola.




GRÀCIES JUANJO!!!! 
VA ESTAR GENIAL!!!!

Amb tu hem descobert, realment el què vol dir ser bomber i la gran tasca que porteu terme!!!







2.3.14

Rua de Carnaval

Mireu amb quines disfresses més divertides ens hem vestit aquest Carnaval. A que estem "guapus" i "guapes" ????

Si voleu veure més fotos de grup i voleu triar i remenar només us cal clicar AQUÍ