24.4.15

Una GRAN DIADA...

El dia 23 d'abril a l'escola Riu Clar vam gaudir d'una molt bona diada de Sant Jordi.

Pel matí es van portar a terme diferents tallers i per la tarda va arribar un dels moments més desitjats per tots nosaltres... L'ENTREGA DE PREMIS DEL CERTAMEN LITERARI  DEL CONCURS DE SANT JORDI.

Tota l'escola ens vam aplegar al saló d'actes.
Vam començar la tarda amb una obra de teatre que van representar els "artistassos i artistasses" de 6è: "Pàgines en blanc",  dirigits per l'Anna Sabaté. Van estar genials!!! Des del blog els felicitem a tots i a totes i també a l'Anna. FELICITATS!!!!

(Si voleu veure les fotos o baixar-vos-en alguna cliqueu AQUÍ)

Acabada l'obra de teatre va començar l'esperada entrega de premis. Aquest any al jurat li ha estat mooooooooolt difícil triar als guanyadors i guanyadores perquè de cada any ho fem millor ;-)
L'entrega de premis i diplomes va anar a càrrec del nostre director, en Victor Martín, la nostra cap d'estudis, la Vicky Guinart i dos ajudants molt especials, la Mª Jané Veré i la Soledad Ana García que van rebre un diploma com a mostra d'agraïment per la seva cooperació.

FELICITATS A TOTS I TOTES!!!!

Guanyadors/es del certamen literari St. Jordi 2015
(Totes les fotos del certamen literari clicant AQUÍ)

ED:INFANTIL:

P3- Finalistes: Muhufin Allaru i Wiam Zarouk  Guanyadora: Salma Outaleb
P4- Finalistes:
P5- Finalistes: Amine Bouroi i Naiara Jiménez   Guanyadora: Majdouline El Jabri

P3
P4

P5

C.INICIAL:

1rA- Finalistes:   Ramy i Mateo Rivera                   Guanyadora:  Laila Mimouni
1rB- Finalistes    Nazan Castro i Yilenia Carballo   Guanyadora: Aya Sekkali
2n-   Finalistes:   Angie i Sofia                                 Guanyadora: Nadia

1rA
1rB
2n
C.MITJÀ:

3rA- Finalistes: António Rueda i Alba Lozano     Guanyador:   Mohamed Amin El Kadiri.
3rB- Finalistes: Cosmina Canu i Wiam Bourazza Guanyadora: Thalia Giménez
4t   - Finalistes: Oussama Boussaid i David Ruiz  Guanyador:    David Diallo

3rA
3rB
4t

C.SUPERIOR:

5è - Finalistes:  Nora Bourdarbala i Juan José Elena   Guanyador:     Bilal Sabir
6è-  Finalistes:  Daniel Martínez i Raquel Kiss            Guanyadora:  Widad Ben Zaka




DIPLOMA D'AGRAÏMENT:


Maria Jané i Soledad.A. García

Aquí us  deixem una presentació amb totes les fotos del certamen!!!


21.4.15

L'ESCOLA RIU CLAR ES SOLIDARITZA AMB L'IES JOAN FUSTER


Avui a les 11h tots els alumnes i mestres de l'escola Riu Clar han sortit al pati de l'escola i han realitzat cinc minuts de silenci com a acte de solidaritat amb la comunitat educativa de l'IES Joan Fuster.

Des del blog de l'escola volem fer palès el nostre total rebuig  pels greus fets  ocorreguts i el nostre condol i recolzament cap a la família del mestre mort i a tota la Comunitat educativa de l'IES Joan Fuster.

JA TENIM FINALISTES...

A l'entrada de la biblioteca de l'escola ja hi ha penjades les tres redaccions finalistes de cada curs!!!!

D'aquestes tres en sortirà la redacció guanyadora...

Estem ja.... amb els nervis a flor de pell esperant l'arribada del dijous a la tarda...


15.4.15

S'ACOSTA LA SETMANA CULTURAL...

Els dies 23 i 24 d'abril a la nostra escola celebrem la SETMANA CULTURAL.

Aquest curs, el tema que treballem és: "L'alimentació saludable i  higiene".

Al llarg d'aquests dos dies, tots els cicles farem diferents activitats i tallers. Alguns i algunes faran de cuiners, d'altres faran experiments, d'altres faran debats, escoltarem contes i poemes, treballarem la piràmide de l'alimentació i.... tot un plegat d'activitats amb les que de ben segur ens ho passarem pipa!!!

Una de les activitats que fem cada any dins de la Setmana Cultural és el CERTAMEN LITERARI. Coincidint amb la festivitat de Sant Jordi els nens i nens de l'escola fem redaccions sobre diferents temes i aquell dia, tots reunits, descobrim als guanyadors i escoltem la lectura que fan de les seves composicions.
Aquest any, a més a més, els nens i nenes de 6è, amb l'ajut de la Srta.Anna Sabaté, han preparat una representació teatral que estrenaran aquella mateixa tarda....

Aquí us deixem el tríptic de tot allò que farem i desfarem a la SETMANA CULTURAL!


 (Continuarem informant-vos via blog, es a dir, per aquí!!!!)



14.4.15

XERRADA SOBRE LA PROFESSIÓ D'ARQUEÒLEG/A

El  dimarts,  dins del projecte que desenvolupa la biblioteca de l'escola des de fa dos cursos  sobre les professions, va venir a visitar-nos l'Anna Ballesteros per parlar-nos sobre un ofici del que no en sabíem  massa: el d'arqueòleg o arqueòloga.

Ens va fer una xerrada molt interessant i divertida i en acabar vam fer-li moooooooooltes preguntes sobre el que ens havia explicat i el que havíem vist.

Anna!!! Desprès de la teva xerrada tingues per segur que de l'escola Riu Clar sortirà més d'un arqueòleg i més d'una arqueòloga! 
GRÀCIES!!!!


L'Anna Ballesteros durant la xerrada

(Si voleu veure o baixar-vos les fotos que vam fer cliqueu AQUÍ)



10.4.15

Les PILES a l'APILO de l'ESCOLA!





La normativa europea i estatal estableix que, a partir de l’any 2015, s’ha de recollir un 45% de les piles i acumuladors portàtils que surten al mercat. Actualment, a Catalunya només en recollim el 34%. Per tant, per complir amb la normativa hem d’incrementar la recollida selectiva de piles de forma significativa. Davant d’aquest important repte, l’Agència de Residus de Catalunya, amb el finançament dels productors de piles i acumuladors, duu a terme una campanya de comunicació adreçada als ciutadans, i que ara s’amplia als centres educatius.

La nostra escola participarà en un concurs de recollida de piles:“Les piles, a l’Apilo de l’escola”. Ja fa anys que fem recollida selectiva de piles, però a partir d’ara  us demanem especialment la vostra col·laboració. Guardeu les piles, perquè l’objectiu del concurs serà recollir el màxim nombre de piles i acumuladors durant el mes d’abril.

Es consideren piles i acumuladors portàtils qualsevol pila, pila botó, acumulador o bateria que estigui precintat, que es pugui portar amb la mà i que no sigui industrial ni d’automoció.
Les podeu començar a portar al col·legi després de les vacances de Setmana, es a dir JA!!!!

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!!!