16.9.10

COMENÇANT PEL COMENÇAMENT

Com tots ja sabeu, des de finals del passat curs, es van iniciar obres a la nostra escola per tal de reformar-la i fer-la més gran i bonica, la qual cosa es molt, però que molt positiva però, i es que sempre hi ha algun però, això també implica una sèrie "d'atabalamentes": canvis d'unes classes a unes altres de forma ràpida, sorolls durant i després de les classes, mini-pati... etc, etc i etc... Però jas sé sap, qui algo vol... ;-)

El primer dia de classe ens van venir a visitar les autoritats locals relacionades amb el món de l'ensenyament : el Delegat Territorial, la inspectora, el Conseller d'educació de Tarragona...per tal de veure "insitu" l'estat de les obres i pel que sembla van quedar prou satisfets. (Fotos AQUÍ)





Ja fa força temps, per allí al mes de març de l'any 2008, una tarda, a l'escola es va fer la presentació d'aquest projecte. No patiu si no ho recordeu, aquí us deixem un enllaç que us porta al post del blog on us ho explicàvem i on hi vam deixar penjat el projecte. Voleu veure com quedarà l'escola nova? Doncs cliqueu AQUÍ
(Recordeu que si cliqueu sota on hi posa slideshare podreu veure les imatges més grans)