16.9.10

COMENÇANT PEL COMENÇAMENT

Com tots ja sabeu, des de finals del passat curs, es van iniciar obres a la nostra escola per tal de reformar-la i fer-la més gran i bonica, la qual cosa es molt, però que molt positiva però, i es que sempre hi ha algun però, això també implica una sèrie "d'atabalamentes": canvis d'unes classes a unes altres de forma ràpida, sorolls durant i després de les classes, mini-pati... etc, etc i etc... Però jas sé sap, qui algo vol... ;-)

El primer dia de classe ens van venir a visitar les autoritats locals relacionades amb el món de l'ensenyament : el Delegat Territorial, la inspectora, el Conseller d'educació de Tarragona...per tal de veure "insitu" l'estat de les obres i pel que sembla van quedar prou satisfets. (Fotos AQUÍ)

Ja fa força temps, per allí al mes de març de l'any 2008, una tarda, a l'escola es va fer la presentació d'aquest projecte. No patiu si no ho recordeu, aquí us deixem un enllaç que us porta al post del blog on us ho explicàvem i on hi vam deixar penjat el projecte. Voleu veure com quedarà l'escola nova? Doncs cliqueu AQUÍ
(Recordeu que si cliqueu sota on hi posa slideshare podreu veure les imatges més grans)

Cap comentari: