11.3.13

Dinar d'agraiment a Jaume Musté

El nostre "dire" ja s'ha jubilat, si o si :-(

El passat dissabte 9 de març companys i amics d'en JAUMEM MUSTÉ ens vam reunir a la Boella per tal d'agrair-li el treball que com a mestre i director ha desenvolupat al llarg d'aquests  anys de treball i per dir-li, no un adéu, sinó un a REVEURE, ja que ell, ha estat i sempre serà, part important i integrant de l' ESCOLA RIU CLAR, la SEVA ESCOLA.



Tal i com podeu veure a la foto erem moooooooooolts i mooooooooooltes els i les que li vam voler acompanyar en un dia tan especial.
Hi havia la Directora dels Serveis Territorial d'Ensenyament de Tarragona, l'Àngels González, en Joan Sanahujes Rull Regidor d'Ensenyament de l'Ajuntament de Tarragona, en Carles.J. Cepero Martí, director de l'IMET, l'inspector de la zona en Rafeal Muñoz Melgar, representants de l'APA, etc, etc i més etc...Tants etcs que no acabríem mai aquest post ;-) Hi havia molt altres inspectors i inspectores, directors i directores i sobretot molts companys, companys i amics...


GRÀCIES JAUME !!!!

1 comentari:

Rafa Muñoz ha dit...

Sobretot destaco dues coses: l'ambient de companyerisme i la magnífica gestió del grup organitzador. Felicitats i gràcies!