25.11.10

TALLERS DE DIETA MEDITERRANEA

Ja sabem tot@s la gran importància que té una bona alimentació.
Per tal d’aconseguir-la, és bo seguir la dieta mediterrània que inclou els aliments de totes aquelles poblacions banyades pel mar Mediterrani: oli d’oliva, verdura, llegums, hortalisses, fruites...
Actualment, la dieta mediterrània ha estat considerada com a patrimoni cultural immaterial de la humanitat, degut a els grans beneficis que aporta a tots aquells que la segueixen.
La nostra escola segueix treballant tot allò que pot ser-nos beneficiós.
Aquesta setmana els nens i nenes de cicle mitjà i cicle superior han fet un tallers sobre la DIETA MEDITERRÀNIA.Al taller vam parlar dels aliments beneficiosos per al nostre organisme, dels que eren perjudicials, com podíem agrupar els diferents aliments, la quantitat que calia menjar cada dia de cadascun... Per acabar, ens van donar els ingredients i per grups, vam preparar una recepta de cuina deliciosa: “Amanida del bosc mediterrani”, que al acabar, naturalment, ens vam menjar.
Com vam ser uns bons cuiners i uns "bons jans" ens van lliurar un diploma i un llibret on hi ha les 10 claus de la Dieta Mediterrània i la recepta de cuina que vam treballar.

Si ens voleu veure fent de cuiners només us cal clicar AQUÍ