23.2.11

CARNAVAL JA ÉS AQUÍ!!!!!

Quasi bé ja ha arribat el CARNAVAL i l’escola ja s’ha vestit per a l’ocasió.
Si us hi fixeu bé, veureu que el rellotge de la paret, sense dir-nos res, ja s’ha disfressat, a l'entrada, ens vam trobar amb un lletrero de lletres una mica esbojarrades, a les escales, se’ns han colat unes lletres plenes de carotes i fins hi tot ha aparegut, de sobte, un lloc que sembla preparat per a rebre les ordres de Sa Majestat en Carnestoltes.





Els nens de l’escola no volem quedar-nos enrere i per això, ja hem decidit i penjat les disfresses que portarem aquest any...
El tema del que ens disfressem tot@s és el de: llocs i monuments de TARRAGONA, la nostra ciutat.
Com podreu veure els més petitons, els de P3, es vesteixen d’AVI VIRGILI, els de P4-A de FONT DEL CENTENARI, els de P4-B de TORRE DELS VENTS, els de P5-A de BALCÓ DEL MEDITERRANI, els de P5-B de MONUMENT ALS CASTELLERS, els de 1r- A del DRAC DE ST. ROC, els de 1r-B de MULASSA, els de 2n de LLEÓ, els de 3r i 4t de MAR MEDITERRANIA i els més grans, els de 5è i 6è, de PONT DEL DIABLE.
Només ens cal, doncs, esperar l’arribada de les ordres, que caldrà complir sense obrir boca i la rua de lluïment de tots els nens i nenes de l’escola Riu Clar ;-)





Per veure les disfressen en detall cliqueu AQUÍ