1.5.12

Inagurem la BIBLIOTECA !!!

La biblioteca de la nostra escola, mai ha deixat d'existir, sempre hi ha estat.

Amb ella i de la mà de diferents mestr@s,  hem viatjat a llocs llunyans, a llocs imaginaris. Hem estat a castells, a països extraordinaris, hem estat amb princeses, al fons del mar, a altres temps,amb gegants, mags, monstres... Ens ha fet somiar i ens ha descobert móns que ni tan sols imaginàvem...

Amb la reforma de l'escola, la biblioteca va canviar de lloc, d'emplaçament,  i vam aprofitar per a donar-li un nou impuls fent noves activitats com: la maleta viatgera, el club de la lectura, la caixa dels coneixements... i també, en un futur, tractant d'obrir-la a Riu Clar.

El passat divendres 27 de maig, dins de la setmana cultural, en vam fer la inauguració "oficial".

A l’acte hi van estar presents: l’inspector d'ensenyamnt Rafael Muñoz, la responsable del programa de biblioteques escolars PuntEdu Cecilia Lladó, el cap de secció de formació dels SSTT en Diego de Vargas i el representant del CRP del tarragonès l’Enric Escoda. Tots ells ens van acompanyar en un dia tan especial.
L’acte va començar amb l’agraïment, per part del nostre director, Jaume Musté, a tots els assistents i va continuar amb la narració, per part de la professora, Begoña López de Silanes, amb un petit recorregut per la història de la nostra biblioteca. Van seguir els parlaments de l’inspector, Rafael Muñoz i i de la responsable del programa de biblioteques escolars PuntEdu , Cecilia Lladó, que van fer referència a la importància i beneficis que comporta una biblioteca ja que és l’encarregada d’obrir portes a nous coneixements i a la cultura.
Després dels parlaments va tenir lloc una representació de titelles sobre la Llegenda de St. Jordi i un petit recital de poemes per part d’alumnes de la mateixa escola.
L’acte va finalitzat amb un present que va fer el director, Jaume Musté, als assistents i un petit refrigeri.

Si voleu accedir a les fotos només us cal clicar AQUÍ