13.12.12

L'escola RIU CLAR Guanya el 1r Premi!!!!

La nostra escola va presentar un treball per participar en la convocatoria dels premis IMED d'Educació Josep Vives i Ciurana que otorga l'Ajuntament de Tarragona,en la modalitat d'educació primària (6-12 anys).

Ho va fer amb el projecte que es va portar a terme el passat curs 2011-12 a cicle mitjà: "Un viatge a través del temps: Riu Clar, el nostre barri",


 I... sabeu què?

Vam ser els GUANYADORS!!!!! Siiiiiiiiiiiiiiiiii la nostra escola va guanyar el 1r premi!!!!!Alguns dels alumnes que van prendre part en el projecte, juntament amb l'equip directiu i els mestres de c.mitjà, van rebre el premi de mans de l'alcalde el Sr. Fèlix Ballesteros. També hi eren pressents el Sr. Joan Sanahujes Rull, conseller delegat d?ensenyament a l'Ajuntament de Tarragona, el Sr. Carles Cepero Martí, director de l'IMET i el Sr. Josep Bertran Gimferrer, repressentant de l'empresa Repsol.

Tota l'escola esta moooooooolt però que mooooooooolt contenta i des d'aquí volem aprofitar per donar milions de tones de gràcies a tot@s aquells que van fer possible que aquest projecte es portés a terme: alumnes de l'escola, claustre de mestres i pares i molt especialment als nens i nenes de 3r i 4t que van treballar moltíssim, a l'APA que ens van ajudar amb el recull de fotos antigues, a les "senyus" Chus i Carme amb la preparació i inaguració, als avis amb els que vam compartir jocs i rialles i amb els que va crear llaços d'amistat , a la llar d'avis St. Josep per la seva gran ajuda i participació, al Joan Marca i a la Dolors Pérez per les seva xerrada, al Jordí Cabré i a Tarragona Ràdio pel seu seguiment, a l'equip directiu per facilitar-nos la tasca en tot moment i posar al nostre abast tot allò que vam demanar i no ens oblidem del nostre Inspector, en Rafa Muñoz, per la seva assistència i interés.

Si voleu veure o recordar el projecte només us cal clicar damunt dels següents enllaços:

Una visita molt estranya
Organitzem la informació de l'Airam
Continuem ajudant a l'Airam
La Dolors i el Joan ens expliquen la història de Riu Clar.
Expossem a la Llar d'avis
Inauguració d'un viatge a través del temps.
L'Airam s'acomiada de tots nosaltres.
Ens entrevisten a Tarragona Ràdio 96.7
X Trobada de SATIS de les comarques de Tarragona.