25.4.13

LA DIADA DE ST. JORDIL’esperada DIADA DE ST. JORDI va arribar a l’escola Riu Clar ;-)

 Pel matí, una de les primeres activitats que vam fer va ser la de l’intercanvi de llibres.

 

 Tots els nens i nenes que havíem portat algun llibre dels que teníem a casa i ja havíem llegit el van poder canviar per un altre. Ni havien moltíssims!!! I ho teníem fàcil ja que estaven repartits, segons la temàtica i interessos, per cicles.
 De ben segur que el proper St. Jordi tots tornarem a participar en aquesta activitat!!!!

Però això no va ser l’únic... A cada cicle es van portar a terme diferents activitats relacionades amb la festivitat, des de roses, a punts de llibre, passant per sortides a la Rambla de Tarragona, informacions sobre la festa i els seu significat...

 A la tarda va tenir lloc l’acte més esperat! La celebració, al Saló d’Actes Jaume Musté, del repartiment de premis del certamen literari 2013 fet en honor a St. Jordi.

Aquesta vegada el tema dels escrits havia de girar entorn de la setmana cultural: La ciència.
Abans, però, els alumnes de 5è ens van delitar i ens van deixar “bocabadats”, amb la representació de la “Llegenda de St. Jordi” que havien preparat amb l'ajut de la Srta. Anna Mª Sabaté.i després ja sí!!! Vam passar a l'entrega de premis i a la lectura dels escrits guanyadors.
Els guanyadors d’aquest certamen van rebre com a premi un llibre, el millor de tots els regals!. La resta de participants també van rebre un petit detall, ja que segons el jurat, aquest any va ser molt difícil decidir qui seria la o el guanyador, ja que tots els escrits estaven mooooooooooooooooolt bé.

GUANYADOR@S CERTAMEN LITERÀRI St. JORDI 2013

ED. INFANTIL:
 P3- Martina Aguilar
 P4 A- Mateo Rivera
 P4 B- Safa Achour
 P5- Eric Irubor


C. INICIAL:
1r A- Yassmina El Gouy
1r B- Ayoub Zoubair
2n A- Alejandro Ocaña
2n B- Loubna BouroiC. MITJÀ:
3r A- Saloua Mimouni
3r B- Safa El Kabouri
4t- Sara Ramírez


C. SUPERIOR:
5è A- Nora Bourdarbala
5è B- Nadia El Addouti
6è- Sara López
Aquí una foto de les mares de l'APA que ens van ajudar en l'entrega de premis juntament amb tot@s els guanyadors i guanyadores. Mireu quines cares de felicitat!!! Molt bé!!!

 
(Per veure a pantalla completa cliqueu damunt del vídeo) Si voleu veure i baixar-vos  les fotos d'aquesta diada tan especial cliqueu .Aquí