7.4.14

I ENCARA MÉS XERRADES!!!!

Avui ens han fet la xerrada una represenatacio dels jugadors del Club Gimnàstic de Tarragona, l'equip de futbol de la nostra ciutat.

En Xisco Campos, capità i defensa, en Tomeu Nadal, porter, en Javi Martínez, defensa i en David Mateos Rocha, centrecampista, ens han explicat  forces coses relacionades amb el món del futbol tot contestant-nos a totes les preguntes que els hi anàvem fet,  que han estat, no moltes, sino  moltíssimes, no hem parat amb tota l'estona d'aixecar la ma.



Alguns de nosaltres els hi hem fet alguna que altra pregunta un tant compromesa, per exemple, quin era, per a cada un d'ells, el millor jugador, en Messi o el Ronaldo i... s'han mullat!

Hem vist que això de ser jugador de futbol, no és ni tan fàcil, ni tan divertit com sembla.

Per arribar a jugar al futbol professional no en hi ha prou amb ser un bon jugador, cal ser dels millors i cal entrenar matí, tarda i... quan no entrenen,  juguen, es a dir, que no paren de treballar. A més a més la seva "vida professional" no és molt llarga, per això molts d'ells no tan sols juguen a futbol, sinó que al mateix temps, estudien per tal de treballar un cop pleguin del seu treball de futbolistes.

Ara estan molt enfeinats i treballant de valent per tal de tornar al nostre equip al lloc on es mereix: a 2ª A i després,  a 1ª.
Quasi, quasi ja ho han aconseguit, només els hi falten 4 puntets de res. ANIMS NÀSTIC!!!! AIXÒ JA ESTÀ FET!!!

Per acabar, ens han signat autògrafs a tots i han sortit al pati per tal de jugar una estoneta amb tots nosaltres.









I sabeu què??? Ens han portat regals i a més a més entrades per tal de que tots puguem anar al camp a veure'ls jugar i on aprofitarem per fer força cridoira tot animant-los, cosa que farem sense parar, ja que a partir d'avui ,  els nens i nens de l'escola Riu Clar ens declarem "fans incondicionals" del Nàstic

GRÀCIES PER VISITAR-NOS CAMPIONS!!!!
SOU ELS MILLORS!!!!

(Més fotos AQUÍ)