30.5.14

Darrera xerrada de la biblioteca. "L'HORT"

Dins del cicle de xerrades i conferències posades en marxa des de la biblioteca de la nostra escola, aquest passat dimecres, van venir la Marta i el Yunes a parlar, als nens i nenes de 3r i 4t,  sobre l'hort.

La Marta i el Yunes tenen una parada de fruita i verdura al Mercat central de Tarragona que es diu: "Antonieta" i també tenen i conreen un hort ecològic a Valls.

Van portar-nos moltes fotos dels seu hort i mentre les veiem, per la PDI, ens anaven explicant les diferents tasques que cal portar a terme des del començament, quan la terra encara està erma, fins al final, quan recollim tot allò que hem plantat. També ens van explicar que volia dir hort ecològic i els avantatges que té.

Va estar molt interessant.Vam aprendre forces coses d'una manera divertida.

Per acabar, vam fer una mica de "pagesos de pacotilla", ja que vam plantar uns enciams dins d'un envàs que ja havíem preparat uns dies abans. Ara cal que el reguem i cuidem i, ens van dir, que en dues o tres setmanes ja estarien llests per a poder cruspir-los.

Voleu veure tot això? Doncs cliqueu al vídeoDES DEL NOSTRE BLOG AGRAIR A LA MARTA I AL YUNES  L'ESFORÇ DESINTERESSAT PER COMPARTIR AQUESTA ESTONETA AMB NOSALTRES!!!

US ENVIEM MILIONS DE GRÀCIES I D'ESTIMADES