22.6.14

FINAL DE CURS: FESTIVAL I COMIATS...

El passat divendres a la tarda va tenir lloc el FESTIVAL DE FI DE CURS.

Al festival van actuar tots els nens i nenes de l'escola i també el grup de ball d'activitats extraescolars que ofereix l'AMPA.

Va estar genial!!! Vam deixar a tots els assistents bocabadats i és que...,  s'ha de reconèixer! Som uns artistes!!!

Aqui us deixem unes poques fotos penjades, només dos-centes i pico ;-) Mireu que bé que ho vam fer!
Si voleu baixar-vos alguna d'aquestes fotos només us cal clicar AQUÍ A l'acabar les actuacions va tenir lloc l'entrega de diplomes i orles.

Primer se'ls hi van entregar als grans d'educació infantil , els nens i nens de P5 que ara passaran a primària. Des d'aqui els hi volem dir que ara tornen a ser els petites de primària, però que no pateixin, que en l'únic que notaran el canvi serà en el pati,  ja que els més grans intentarem ajudar-los i recolzar-los en tot el que necessitin i els hi faci falta.


BENVINGUTS A PRIMÂRIA, "PETITS"!!!

Seguidament es van entregar els diplomes als grans de la nostra escola, els alumnes de 6è.

Ells i elles ens deixen, se'n van a l'institut on aprendran coses noves,  on coneixeran d'altres companys i companys, professors i professores i on de ben segur deixaran la seva petjada al igual que han fet a l'escola Riu Clar, la que serà per sempre seva escola. 
Des d'aqui els hi volem desitjar molta sort en aquest nou camí que tot just acaben d'iniciar i els hi volem donar les gràcies per les estones de vida que hem compartit plegats.


                                               

MOLTÍSSIMA SORT!!! 
US ESTIMEM!!! 
Recordeu... MAI ÉS LLARG EL CAMÍ QUE ET PORTA A CASA D'UN AMIC...
en aquest cas, el camí que us porta a l'escola Riu Clar!

Seguidament us deixem uns "mini-vídeos" amb les diferents actuacions. 
Per baixa'ls o per veure'ls amb tamany més gran només us cal clicar a sobre o bé entrant al canal de Youtube de l'escola Riu Clar cilcant AQUÍ