24.2.15

Avui ens ha visitat Patricia Anton!!!

Avui ha vingut a la nostra escola la Sra. Patricia Anton Martínez, Consellera de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Tarragona.

La Patricia 

Ha passat per cicle mitjà i cicle superior i ens ha explicat moltes coses sobre Tarragona: la importància que té el turisme per la nostra ciutat, perquè venen turistes a visitar-la, tot el què té i podem trobar a la nostra ciutat.... i moltes coses més.

La veritat es que quan parlem de Tarragona ràpidament pensem en els romans, però ens hem adonat que Tarragona té moltes coses mes: els castells i el concurs de castells, la Setmana Santa, la Tarraco Viva, les festes de Santa Tecla, les platges, la part medieval, els museus, fins hi tot activitats per si visiten la ciutat families... Buf!!! Mooooooooooooooooltes coses!!!

Saps què Patricia?  Persones com tu ajuden a descobrir í a estimar Tarragona, cada dia, una miqueta més Tarragona. Però volem que sapigues que a partir d'avui, els nens i nenes que t'hem escoltat, ens declarem perdudament enamorats de la nostra ciutat, Tarragona!!!

GRÀCIES PATRICIA!!!! Aquí us deixem amb unes quantes fotos de la xerrada!

(Si voleu alguna foto de les que surt  a la presentació només us cal clicar AQUÍ)