10.4.15

Les PILES a l'APILO de l'ESCOLA!





La normativa europea i estatal estableix que, a partir de l’any 2015, s’ha de recollir un 45% de les piles i acumuladors portàtils que surten al mercat. Actualment, a Catalunya només en recollim el 34%. Per tant, per complir amb la normativa hem d’incrementar la recollida selectiva de piles de forma significativa. Davant d’aquest important repte, l’Agència de Residus de Catalunya, amb el finançament dels productors de piles i acumuladors, duu a terme una campanya de comunicació adreçada als ciutadans, i que ara s’amplia als centres educatius.

La nostra escola participarà en un concurs de recollida de piles:“Les piles, a l’Apilo de l’escola”. Ja fa anys que fem recollida selectiva de piles, però a partir d’ara  us demanem especialment la vostra col·laboració. Guardeu les piles, perquè l’objectiu del concurs serà recollir el màxim nombre de piles i acumuladors durant el mes d’abril.

Es consideren piles i acumuladors portàtils qualsevol pila, pila botó, acumulador o bateria que estigui precintat, que es pugui portar amb la mà i que no sigui industrial ni d’automoció.
Les podeu començar a portar al col·legi després de les vacances de Setmana, es a dir JA!!!!

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!!!