29.10.15

A L'ESCOLA RIU CLAR TREBALLEM LA SALUT ;-)

Any rere any,  a l'escola de Riu Clar, els nens i nenes,  treballem com cuidar l'alimentació i per tant la nostra  salut.

La setmana passada els cursos de 3r, 4t i 5è van poder gaudir de diferents tallers relacionats amb aquest tema. Els tallers els proposen els Serveis de Salut Escolar del nostre Ajuntament i els porten a terme un grup de nois i noies que estan estudiant a la Casa d'Oficis l'especialitat d'educació en el lleure.

Els alumnes de 3r  vam fer un joc de l'oca on per poder anar passant de casella havíem de contestar correctament a preguntes relacionades amb l'alimentació, els de 4t vam fer una gincama on els grups que vam fer passàvem per diferents proves: el cuc savi, mou-te, a tastar i la piràmide d'aliments i els de 5è,  van fer un joc on es van dividir en dos grups i cada grup tenia un cistell que calia carregar amb aliments que són bons per a la nostra salut, però,  cada grup podia carregar el cistell del contrari amb aliments perjudicials...Imagineu-vos quin guirigall!!!
Ens ho vam passar pipa i vam aprendre coses noves que si les voleu saber només cal que ens les pregunteu i nosaltres us les explicarem amb molt de gust!!!

Agrair des del nostre blog al Servei de Salut Escolar i als nois i noies de la Casa d'Oficis que ens van fer gaudir tot aprenent. GRÀCIES!!!!

Aquí us deixem un parell de  fotografies. Si les voleu veure totes o us en voleu baixar alguna només us cal clicar AQUÍ