21.11.16

POTI POTI ...

Aquest curs sembla que estem una mica adormits amb això de fer posts ;-) però no us ho cregueu, el que ens passa, es que com que no parem mai, donc, estem sempre molt enfeinats...

Avui, però, hem decidit que ja no passa ni un dia més sense fer-vos-en cinc cèntims de les mil i una activitats que hem fet els nens i nenes de l'escola Riu Clar. Som-hi!!!!


L'alumne, Juan José Callejon, ja ex-alumne nostre, perquè aquest curs ja és a l'institut, juntament amb la nostra Cap d'estudis, la Vicky Guinart i altres escoles, van participar a un programa a Radio Tarragona, on van parlar sobre el Certament de la Lectura en Veu Alta, en el qual prenem part cada curs i en Juan José va llegir un petit bocinet de la lectura amb la que va participar  al certamen el passat curs.


Els alumn@s de  3r i  5è han començat ja la participió al programa TEI (Tutoria entre iguals) en el que els de 5è tutoritzaran a un alumne de 3r per tal de millorar el respecte i la convivència a l'escola i evitar així tot tipus de conflictes.
De moment els tutors, els alumnes de 5è,  ja han fet dues sessions: una informativa on han decidit també si volen ser o no tutors,  i una per tal de formar-se.
Els tutoritzats, alumnes de 3r, han fet una sessió en la que se'ls ha explicat que és això de la tutoria entre iguals i com es porta a terme.
Us anirem mantenint informats, no patiu;-)


Aquesta tardor vam celebrar la Castanyada. Cada cicle va fer diferents activitats: panellets, melmelada de carabassa, tast de fruits de la tardor, etc... Naturalment no ens vam oblidar de vestir la nostra escola de tardor i de compartir una tarda, tots plegats, menjant les castanyes torrades que ens van preparar els alumnes de cicle superior. Aquest any però vam tenir una sorpresa... Sabeu quina? Doncs va aparèixer una Castanyera la mar d'eixerida....

LA CASTANYADA!!! on PhotoPeach
I de moment ja en teniu prou! Ben aviat més i millor (Si és que es pot fer-ho millor ;-)