9.11.17

CELEBRANT LA CASTANYADA...

Si, si i si!!! El passat dimart a l'escola vam celebrar la festa de la Castanyada. Un dia abans i al mateix matí, els diferents cicles van estar fent diferents tallers relacionats amb la castanyada i també amb la tardor.

A Ed. Infantil van fer de cuiners i van elaborar uns panellets que estaven per llepar-se els dits, els de C.Inicial van tastar moniatos i fruits secs, a C.Mitjà van fer "pinxitos" amb fruits de la tardor, com podeu veure a C. Inicial i Mitja no es van estar de res i a C.Superior, els més grans de l'escola, van treballar poemes sobre aquesta temàtica...

Per la tarda, tos juntets, vam anar al pati per tal de rebre a la Castanyera més eixerida i simpàtica de món mundial. Va trigar una mica en arribar perquè ja és força velleta i li costa molt anardes de la muntanya, on viu, a la nostra escola.
Després d'explicar-nos algunes coses, ballar la seva cançó i de fer-nos fotos amb ella,  ens va donar les castanyes torrades que havia preparat per a tots nosaltres. Estaven Boníiiiiiiiiissimes!!!

Gràcies Castanyera!!!